GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1-2 munkanapon belül. Ingyenes kiszállítás 8,500 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1-2 munkanapon belül. Ingyenes kiszállítás 8,500 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
Ultrahangos bolha- és kullancsriasztó
-50%

Oldja meg hatékonyan a kisállatok kullancs-gondjait az Ultrahangos bolha- és kullancsriasztóval

Védje meg kedvencét a kullancsokkal, bolhákkal, lárvákkal és tetvekkel szemben! Ez az Ultrahangos bolha- és kullancsriasztó a leggyorsabb (és vegyszermentes) módja annak, hogy megóvja becses kisállatát az élősködők támadásától! 

A könnyen használható, apró eszközt a macska vagy a kutya nyakörvéhez kell rögzíteni és ezáltal a paraziták távol tarthatók a szeretett kedvencétől.


A 2,5 méteres működési tartományban az eszköz ultrahangos impulzusokat bocsát ki, amelyeket az ember és a kisállatok nem tudnak érzékelni, viszont zavarják az élősködők tájékozódási képességét, így távol maradnak a kedvencétől.


JELLEMZŐK:


KÖRNYEZETBARÁT: nem tartalmaz vegyi anyagokat, sem illatanyagot, ezért használata biztonságos fiatal állatoknál, valamint idős, beteg, vagy akár vemhes állatoknál is.  Legújabb helyszíni tanulmányunk megállapította, hogy az eszköz 94%-ban hatásos kullancsok ellen bármiféle veszélyes vegyi anyag használata nélkül!
MEGOLD MINDEN KULLANCSOKKAL KAPCSOLATOS PROBLÉMÁT: Hatékonyan megoldja a kullancs-problémát az állatokon. Ultrahang kibocsátása 94%-ig hatékony kullancsok ellen 2,5 méteres sugárban. 
ÚJRATÖLTHETŐ: Nagy akkumulátor kapacitás. Töltés után 7 napig folyamatosan működik.
MEGOLDÁS MEGELŐZÉSHEZ: Segít megelőzni a bolhák és kullancsok támadását, amikor kis kedvence a szabadban játszik.30 napos pénz visszafizetési garancia

Azt szeretnénk, ha mindennel, amit vásárol 100%-ig elégedett lenne. Azonban, ha ön nem teljesen elégedett azzal, amit megrendelt, akkor teljes egészében visszafizetjük az árát, vagy kicseréljük a terméket.


Értékeld

Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!

Rossz           Jó

Ultrahangos bolha- és kullancsriasztó

  • Az akciós árak eddig érvényesek:
  •   Limitált mennyiség MÁR CSAK ENNYI VAN KÉSZLETEN

Ingyenes kiszállítás 8,500 HUF- Ft feletti megrendelés esetén.


A KÉZBESÍTÉS INGYENES

Ingyenes kiszállítás 8,500 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. Ez az ár magában foglal minden adót és az ÁFÁ-t.A terméket a küszöbéig szállítják 1-2 munkanapon belül, attól a naptól számítva, amikor Ön elküldte a megrendelését ezen a weboldalon keresztül.

100%-OS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Amennyiben elégedetlen a termékkel, küldje vissza és mi visszafizetjük a pénzét – kérdezősködés nélkül.

FIZETÉSI MÓD

A fizetési mód készpénz átvételkor – Önnek semmit nem kell előre kifizetnie.

Mások még ezeket a termékeket is megrendelték