GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1-2 munkanapon belül. Ingyenes kiszállítás 8,500 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1-2 munkanapon belül. Ingyenes kiszállítás 8,500 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
Ionos kisállatkefe
-50%

Mi lenne, ha úgy tudná megmosdatni, ápolni és szagtalanítani a kisállatát, hogy egyszerűen csak kikeféli a szőrét? A kutyák, a macskák és más kisállatok gyakran nem szereti a fürdést, ezért ápolt megjelenésük és jó illatuk megőrzése ijesztő feladat lehet! 


Víz nélküli fürdő: nincs szappan, nincs víz, nincs rendetlenség

A tisztítóionok semlegesítik a szagot, az allergéneket, megszabadítják tőlük kisállatát és otthonát

Mágnesként gyűjti össze a kisállat szőrszálait, és EGY PILLANAT ALATT MEGTISZTÍTHATÓAz innovatív ionos kisállatkefe az iontechnológia tudományosan bizonyított erejével nyújt fantasztikusan hatékony ápolási élményt, amelynek köszönhetően kisállata egészséges és boldog (és fürdőszobája tiszta!) lesz. Hogyan működik?  A kefe pozitív ionokat bocsát ki, ezek olyan ózonrészecskék, amelyek képesek hozzátapadni és semlegesíteni a szagrészecskéket és a baktériumokat. Ez azonnal, láthatatlanul, víz vagy tisztítószerek használata nélkül történik. Az ionos kefe használata különösen jó ötlet, ha kisállatának érzékeny a bőre, vagy ha orvosi kezelés után lábadozik, azaz nem lehet fürdetni. 

Vigye magával a napi sétákra vagy kirándulásokra, hogy otthonától távol is ápolni tudja kisállata bundáját, vagy egyszerűen csak használja a normál szőrápolási rutin részeként. 

Akkumulátorral működik, teljesen csendes, így még az ideges kisállat is nyugodt marad

A kikefélt szőrszálak könnyen eltávolíthatók: csak pattintsa le a lemezt a kefefejről, és dobja a szőrt egyenesen a kukába! Ez a termék antibakteriális hatású - elpusztítja azokat a baktériumokat és mikrobákat, amelyeket a kisállatok hazavihetnek.

30 napos pénz visszafizetési garancia

Azt szeretnénk, ha mindennel, amit vásárol 100%-ig elégedett lenne. Azonban, ha ön nem teljesen elégedett azzal, amit megrendelt, akkor teljes egészében visszafizetjük az árát, vagy kicseréljük a terméket.


Értékeld

Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!

Rossz           Jó

Ionos kisállatkefe

  • Az akciós árak eddig érvényesek:
  •   Limitált mennyiség MÁR CSAK ENNYI VAN KÉSZLETEN

Ingyenes kiszállítás 8,500 HUF- Ft feletti megrendelés esetén.


A KÉZBESÍTÉS INGYENES

Ingyenes kiszállítás 8,500 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. Ez az ár magában foglal minden adót és az ÁFÁ-t.A terméket a küszöbéig szállítják 1-2 munkanapon belül, attól a naptól számítva, amikor Ön elküldte a megrendelését ezen a weboldalon keresztül.

100%-OS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Amennyiben elégedetlen a termékkel, küldje vissza és mi visszafizetjük a pénzét – kérdezősködés nélkül.

FIZETÉSI MÓD

A fizetési mód készpénz átvételkor – Önnek semmit nem kell előre kifizetnie.

Mások még ezeket a termékeket is megrendelték