GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1-2 munkanapon belül. Ingyenes kiszállítás 8,500 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1-2 munkanapon belül. Ingyenes kiszállítás 8,500 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
Pet Bathing Tool
-50%

  Csökkenti a stresszt a fürdetésnél... Garantáltan


  Nagyon büszkék vagy rá, hogy kedvenced sokkal jobban fogja viselni a fürdetést, mint eddig a Pet Bathing Tool-lal

  A Pet Bathing Tool a világ első hordozható zuhanyfej és súrolókefe kombinációja, melyet egyetlen gombnyomással ki- és be lehet kapcsolni egy innovatív, a tenyér közepére eső gombbal.


  Újdonság kisállatok számára: ez egy minden az egyben megoldás a fürdetésre, masszázsra és ápolásra. Enyhíti a kedvencét fürdetés közben esetleg érő stresszhatást, mivel lerövidíti a zuhanyozás idejét. Mindkét kezét szabadon hagyja, így irányítás alatt tudja tartani a kisállatát, meg tudja fogni a sampont vagy a törülközőt.


   Csökkenti a kisállat szorongását: ez egy ápolókesztyű is, amely a felhasználó tenyérméretéhez igazítható. A kesztyű szilikon tüskéi megtisztítják az állat bundáját. A hagyományos gumianyaggal ellentétben rendkívül rugalmas szilikont használunk, amely tartós és puha tapintású is egyben.


   Bármilyen helyzetben alkalmazható: vizet permetez a tenyerébe, ezáltal Ön mintegy „befecskendezheti" a vizet mélyen az állat bundájába, hogy alaposan átmossa, dörzsölje és leöblítse kedvence szőrét. A kevesebb permet és a kisebb víznyomás gyorsabb zuhanyzást tesz lehetővé, valamint kevesebb stresszt jelent a kisállatok számára. A kesztyű alján található egy vízáram-szabályozó kapcsoló, minden eshetőségre felkészülve.    ● Egyszerűen nyomja meg az ON, vagy az OFF gombot az egyik kezével a tenyere közepén, lehetővé téve ezzel, hogy a másik kezével tartani tudja kedvencét.

    ● Egy méretben elérhető, mely gyorsan és egyszerűen használható akár a jobb, akár a bal kézen.

    ● Beltérben és kültéren egyaránt használható – a tartozék tömlőcsatlakozóval zuhanyra, vagy kerti csapra is felszerelhető.

    ● A tömlő hossza: 2,5 m


    Ez a termék antibakteriális hatású - elpusztítja azokat a baktériumokat és mikrobákat, amelyeket a kisállatok hazavihetnek.    30 napos pénz visszafizetési garancia

    Azt szeretnénk, ha mindennel, amit vásárol 100%-ig elégedett lenne. Azonban, ha ön nem teljesen elégedett azzal, amit megrendelt, akkor teljes egészében visszafizetjük az árát, vagy kicseréljük a terméket.


    Értékeld

    Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!

    Rossz           Jó

    Pet Bathing Tool

    • Az akciós árak eddig érvényesek:
    •   Limitált mennyiség MÁR CSAK ENNYI VAN KÉSZLETEN

    Ingyenes kiszállítás 8,500 HUF- Ft feletti megrendelés esetén.


    A KÉZBESÍTÉS INGYENES

    Ingyenes kiszállítás 8,500 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. Ez az ár magában foglal minden adót és az ÁFÁ-t.A terméket a küszöbéig szállítják 1-2 munkanapon belül, attól a naptól számítva, amikor Ön elküldte a megrendelését ezen a weboldalon keresztül.

    100%-OS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

    Amennyiben elégedetlen a termékkel, küldje vissza és mi visszafizetjük a pénzét – kérdezősködés nélkül.

    FIZETÉSI MÓD

    A fizetési mód készpénz átvételkor – Önnek semmit nem kell előre kifizetnie.

    Mások még ezeket a termékeket is megrendelték