GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1-2 munkanapon belül. Ingyenes kiszállítás 8,500 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x
GYORS KISZÁLLÍTÁS – 1-2 munkanapon belül. Ingyenes kiszállítás 8,500 HUF- Ft feletti megrendelés esetén. x

Gyakran Ismételt Kérdések

1. MIT KÍNÁL PONTOSAN A WOWPETSDEALS?

Büszkék vagyunk arra, hogy nagyon vonzó áron kínáljuk a kisállat felszerelések és kiegészítők legnépszerűbb darabjait. Itt sok terméket találhat, melyek hasznosak a mindennapokban, de olyan cikkeket is, amelyek megfelelnek ajándéknak vagy egyszerűen csak a szeretett állatai kényeztetésére szolgálnak.


2. HOGYAN BIZTOSÍTHATOM A KUTYÁM BŐRÉNEK ÉS BUNDÁJÁNAK EGÉSZSÉGÉT?

Az egészséges bunda és bőr biztosítása érdekében számos különféle dolgot tehet, beleértve a kisállat kiegyensúlyozott, egészséges táplálását, a rendszeres ápolását és a samponokkal és rendszeres fürdetéssel történő tisztán tartását. Sok termékünk segíthet Önnek - nézze meg őket itt.


3. HOL TALÁLOM A TERMÉKINFORMÁCIÓT?

A konkrét termékinformációt minden egyes termékoldalon, a “leírás” cím alatt találja.


4. ÚGY TŰNIK, A KEDVENCEM NINCS JÓ BŐRBEN. MIT KELLENE TENNEM?

Ha bármilyen aggálya van a kisállata egészségével kapcsolatban, kérjen tanácsot a helyi állatorvosi rendelőben. Ők meg fogják tudni mondani Önnek, hogy a kedvencének szüksége van-e valamilyen kezelésre vagy vizsgálatra.


5. MIT TEGYEK, HA A KISZEMELT TERMÉK NINCS RAKTÁRON?

Nagyon sokféle terméket kínálunk és a raktárunkba szinte minden nap érkezik szállítmány. Ezért azt javasoljuk, hogy rendszeresen nézzen vissza hozzánk.
6. MENNYI A KISZÁLLÍTÁSI IDŐ?

A megrendelések kézbesítése, az Ön tartózkodási helyétől függően, 1-4 munkanapot (a hétvégéket és ünnepnapokat nem számítva) vesz igénybe. A megrendelés feldolgozása magában foglalja a megrendelt áruk összekészítését, csomagolását és elkészítését a szállításra. Miután a futár átvette a megrendelést és kézbesítette az Ön címére, az "kiszállítottnak" tekintendő. Kérjük, biztosítsa, hogy valaki át tudja venni az Ön küldeményét 09:00 és 18:00 óra között.


7. MELYEK A FIZETÉS MÓDJAI?

Biztonságos fizetési módot kínálunk – utánvéttel – csak akkor fizet, amikor megkapja a megrendelését, nincs szükség előrefizetésre vagy utalásra.


8. LEMONDHATOM VAGY VÁLTOZTATHATOK A MEGRENDELÉSEMEN?

Nem, miután elküldi a megrendelését, már nem áll módunkban törölni vagy módosítani azt. Kérjük, ellenőrizze, hogy minden információ helyes-e mielőtt befejezi a megrendelést! 


9. KÍNÁLNAK-E ENGEDMÉNYT VAGY PROMÓCIÓT?

Igen, kínálunk kedvezményeket és különleges promóciókat. A legjobb módja annak, hogy folyamatosan tájékozódjon róluk, ha követ bennünket a Facebookon és ellenőrzi a weboldalunkat.


10. MIT TEGYEK, HA A MEGRENDELÉSEM SÉRÜLTEN ÉRKEZIK MEG?

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal a további segítségért. A sérülten érkező tárgya(ka)t a kézbesítéstől számított 14 napon belül jelenteni kell. Fényképeket fogunk kérni a kártérítési igény benyújtásához. Például: képet a sérült tárgy(ak)ról.  


11. MIT TEGYEK, HA A MEGRENDELÉSEMBŐL HIÁNYZIK EGY TÉTEL?

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal a további segítségért. 


12.  A WOWPETSDEALS TERMÉKEKET EGY MÁSIK WEBOLDALRÓL/BOLTBÓL VÁSÁROLTAM, AKKOR IS TUDNAK SEGÍTENI NEKEM?

Sajnáljuk, de a termékeinket csak a hivatalos honlapunkon találja meg. Bármely más hely, ahol forgalmazzák őket, nem hivatalos és hamis lehet, ezért nem vállalhatunk garanciát értük. 


13.  KÍNÁLNAK-E "WILL CALL" VAGY "PICK UP" ÁTVÉTELI MÓDOT?

Nem, az egyetlen kiszállítási lehetőség a címre történő kézbesítés. 


14.  HOGYAN LEHET INGYENES A KISZÁLLÍTÁS?

Ingyenes szállítás 8,454 HUF feletti megrendeléseknél